Terug

Uitverkoop: plastic Take-Away producten

  • Goedkoop & gemakkelijk winkelen
  • Achteraf betalen
  • Gratis geleverd vanaf €150,-

Totaalassortiment Vuilniszakken (7)

Voor iedere afvalbak een vuilniszak! In ons assortiment vind je goedkope vuilniszakken in verschillende kleuren en van verschillende formaten.

Filters

Totaalassortiment Vuilniszakken

Welk materiaal vuilniszak is de beste keuze?

Wij bieden vuilniszakken aan in twee verschillende soorten plastic. Dit zijn LDPE (lagedruk-polyethyleen) en HDPE (hogedruk-polyethyleen). 

LDPE Vuilniszakken

LDPE vuilniszakken zijn bestemd voor licht gewicht afval. Dit is een dunner materiaal dat geschikt is voor kleinere afvalbakken en prullenbakken. Deze vuilniszakken zijn recyclebaar. 

HDPE Vuilniszakken

HDPE vuilniszakken zijn stugger en dus ook sterker. Deze zijn geschikt voor zwaarder afval. De HDPE vuilniszakken scheuren minder snel, kunnen temperaturen verdragen tot 120 graden Celcius en zijn resistenter voor chemisch afval.

Vuilniszakken met trekband

Vuilniszakken met trekband zijn eenvoudig te sluiten. Een afgesloten vuilniszak is makkelijker te dragen en heeft minder kans om vloeistoffen te lekken. Hiermee zijn trekband vuilniszakken niet alleen praktischer, maar ook hygiënischer.

Komo vuilniszak kopen?

De meest bekende afvalzak is ongetwijfeld de Komo vuilniszak. In ieder huishouden is deze vuilniszak te vinden. Kunnen vuilniszakken duurzaam zijn? De Komo vuilniszak is in iedergeval gemaakt van gerecycled materiaal.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Dosposable Center 9,3 / 10 - 101 Reviews @ Kiyoh
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »