Sluiten

Categorieën

Filters

  Natuurlijke Kaarsen

  Om het gezelliger te maken aan tafel, wordt doorgaans een beroep gedaan op kaarsen. Natuurlijke kaarsen kennen we in de vorm van led kaarsen. Gelukkig wordt er daarnaast ook nog steeds een beroep gedaan op natuurlijke kaarsen, ook wel de traditionele kaarsen genoemd. Met echt vuur dus. Behalve natuurlijke kaarsen biedt Disposable Center ook accesso Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Om het gezelliger te maken aan tafel, wordt doorgaans een beroep gedaan op kaarsen. Natuurlijke kaarsen kennen we in de vorm van led kaarsen. Gelukkig wordt er daarnaast ook nog steeds een beroep gedaan op natuurlijke kaarsen, ook wel de traditionele kaarsen genoemd. Met echt vuur dus. Behalve natuurlijke kaarsen biedt Disposable Center ook accessoires in de vorm van kandelaars en houders.

  Maxi theelichten: langer genieten

  Tot de natuurlijke kaarsen rekenen we ook de theelichten. Disposable Center biedt ze in twee varianten; de reguliere uitvoering en de maxi uitvoering. Verschil is twee uur extra brandtijd van de maxi theelichten. Voor het overige zijn ze identiek en worden ze in de kleur wit geleverd. Je kunt het aan tafel ook gezelliger maken met de Switch & Shine navulling kaarsen. Deze kaarsen worden per zes stuks aangeboden en zijn ook al in verschillende kleuren leverbaar. Bijzonder is wel de brandtijd, die gemiddeld rond de dertig uur ligt.

  Kaarsen in glas: sfeerverhogend/h3>

  Over bijzonder gesproken; met de natuurlijke kaarsen in glas van het type Venezia wordt het aan elke tafel gezelliger. Deze kaarsen worden ook al per zes stuks verkocht en koop je in allerlei verschillende kleuren. Deze kaarsen in glas kunnen een brandtijd van wel zeventig uur hebben. Ga er maar aan staan. Dan nog even terug naar misschien wel de meest basic natuurlijke kaarsen die we kennen, de theelichten. Disposable Center kan ze je per 100 stuks leveren en de reguliere uitvoering biedt een brandtijd tot wel 8 uur.

  Kaarsen bestel je bij Disposable Center

  Op zoek naar kaarsen? Zoek niet langer en bestel de kaarsen bij Disposable Center. De uitstekende kaarsen met een lange brandtijd worden standaard tegen de scherpste prijzen van de hand gedaan.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »