Sluiten

Categorieën

Filters

  Verzenden & Retourneren

  Je hebt besteld. Wat nu?

  Na ontvangst van jouw bestelling worden de artikelen die op voorraad zijn dezelfde dag gepickt en om 22.00 uur opgehaald door DPD. Nadat de producten zijn opgehaald door DPD ontvang je van ons automatisch een Track&Trace code waarmee je jouw bestelling kunt volgen. 

  Mocht je bestelling producten bevatten welke niet voorradig zijn, dan verzamelen wij de door jouw bestelde producten bij onze aangesloten leveranciers en verzenden vervolgens de order. Uit ervaring kunnen wij je mededelen dat jouw bestelling binnen 2-3 werkdagen wordt verzonden als de door jou bestelde producten niet voorradig zijn.

  Mochten de door jou bestelde producten, niet of niet volledig binnen 2-3 werkdagen geleverd kunnen worden. Dan verzenden wij de beschikbare producten en ontvang je van ons informatie en een indicatieve levertijd voor de producten welke in backorder staan.

  Verzendkosten

  Bij Disposable Center maken wij gebruik van DPD Pakket verzendingen:

  • Alle genoemde verzendkosten zijn exclusief BTW.
  • Gratis verzenden vanaf 295 euro bestelwaarde exclusief BTW

  Bepaling verzendkosten DPD 

  Jouw bestelling wordt gesorteerd en gepickt in onze distributiecentrum. Wij hanteren maximale overdozen van 115 x 55 x 45 cm, welke maximaal 31,5kg mogen wegen. Op basis van de grootte van jouw bestelling wordt berekend hoeveel overdozen er nodig zijn om jouw order te verzenden. Op basis van deze berekening zie je in de ''checkout'' de verzendkosten.

  Middels onderstaand overzicht tref je de verzendkosten voor Nederland, België en Luxemburg.

  GewichtNederland
  0 - 1 kg€ 6,95
  1 - 5 kg€ 7,95
  5 - 10 kg€ 9,95
  10 - 15 kg€ 12,50
  15 - 25 kg€ 19,95
  25 - 30 kg€ 24,50
  30 - 50 kg€ 45,00
  50 - 100 kg€ 55,00
  100 - 200 kg€ 90,00
  200 - 500 kg€ 180,00
  + 500 kg€ 195,00

   

  GewichtBelgiëLuxemburg
  0 - 30 kg€ 10,85€ 13,55
   30 - 60 kg€ 18,45€ 23,05
   60 - 90 kg€ 24,45€ 30,50
   90 - 120 kg€ 30,45€37,95
   120 - 150 kg€ 46,40€ 55,40
   + 150 kg€ 195,00€ 225,00

   

  Wanneer mag je een product terugsturen?

  • Binnen 14 dagen na levering
  • Als je niet tevreden bent (om wat voor reden dan ook)

  Binnen 14 dagen

  We geven je 14 dagen retourrecht op al onze producten. Dit is een service omdat als wij B2B leverancier niet wettelijk verplicht zijn retouren te accepteren. Je mag het product binnen die 14 dagen aan ons retourneren als je niet tevreden bent. Echter, voor producten die dusdanig beschadigd zijn of gebruikssporen bevatten die verder gaan dan die nodig zijn om de werking, kenmerken of aard van het product vast te stellen, ben jij aansprakelijk. Hiervoor behouden wij ons het recht voor om kosten in rekening te brengen. Laat je binnen 5 werkdagen weten dat je van de koop afziet dan heb je na deze mededeling nog 14 dagen om de producten terug te sturen. Blijkt bij binnenkomst van de bestelling dat je verkeerde producten hebt besteld? De doos is door jou opengemaakt en de binnenverpakking is nog wel ongeopend? Ja, je mag dit product retourneren. Maak je ook de binnenverpakking of verzegeling open en gaat je de disposables daadwerkelijk testen, dan is de doos ‘gebruikt’ en behouden wij ons het recht voor de producten te weigeren voor retour. Omdat onze producten in aanraking komen met levensmiddelen kunnen wij de hygiëne van geopende verpakkingen niet waarborgen. Je zult het product daarom moeten houden. Ook OP=OP artikelen worden niet geaccepteerd voor retourzendingen. Wil je toch weten hoe het product er uit ziet? Bestel dan een sample via onze sample aanvraag. Je kunt het product dan uitvoerig testen alvorens je het daadwerkelijk bestelt.

  Hoe werkt retourneren?

  We verzoeken je als eerst om het retourformulier in te vullen. Een retourformulier maak je aan door in te loggen en naar je betreffende bestelling te gaan. Vervolgens druk je op de button "Artikelen retourneren". Heb je geen account aangemaakt bij je bestelling? Geen probleem! Je kan alsnog een account registreren. Gebruik het zelfde e-mailadres dat je voor je bestelling in hebt gevoerd. Zonder een retourformulier kunnen wij jouw retour niet behandelen. Eventuele verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

  Indien je bestelt als consument houden wij ons aan de wettelijke garantie voor consumenten.

  Nadat je een retour hebt aangemaakt ontvang je van ons een link naar de retourportaal. Via het retourportaal kun je een retourlabel aanmaken en je pakketje inleveren bij de gewenste afleverpunt.

  Aankoopbedrag terugstorten

  Zodra wij de producten hebben ontvangen in ons eigen magazijn worden deze gecontroleerd. Elke doos wordt geïnspecteerd of de inhoud nog correct is verpakt en de dozen onbeschreven zijn. Indien alles voldoet aan onze eisen voor retour worden de goederen geaccepteerd. Onze administratie maakt uiterlijk binnen 14 dagen het geld voor de producten terug over naar jou.

   

  Heb je nog vragen?

  Neem a.u.b. contact op voor al je vragen. We zijn bereikbaar via de chat, telefonisch via 088 426 40 10 of via e-mail: [email protected]

  Bestel je zonder geldig Europees BTW-nummer? Dan kun je zelf de BTW bij de instanties in jouw land terug vragen. Neem gerust contact met onze klantenservice op indien je vragen hebt over intracommunautaire leveringen.

  Alle getoonde prijzen in nieuwsbrieven en in onze webwinkel zijn exclusief btw. Op de factuur die je ontvangt staat de prijs exclusief en inclusief btw.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »