Sluiten

Categorieën

Filters

  Bierglazen

  Bierglazen De rollen zijn omgedraaid. Was het jaren geleden even wennen dat je op evenementen geen echt glas kreeg maar uit plastic dronk. Tegenwoordig zie je eigenlijk nergens meer echt glas. De plastic beker heeft de rol moeiteloos overgenomen. Geruisloos, en dat zegt alles over de kwaliteit die de moderne plastic beker te bieden heeft. Plastic Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Bierglazen

  De rollen zijn omgedraaid. Was het jaren geleden even wennen dat je op evenementen geen echt glas kreeg maar uit plastic dronk. Tegenwoordig zie je eigenlijk nergens meer echt glas. De plastic beker heeft de rol moeiteloos overgenomen. Geruisloos, en dat zegt alles over de kwaliteit die de moderne plastic beker te bieden heeft.

  Plastic bierglazen aanschaffen

  Eigenlijk is op zo goed als alle evenementen de term bierglazen niet van toepassing. Al heel lang wordt namelijk gewerkt met plastic bierglazen. De plastic bierbekers waren jaren geleden nog wel eens reden tot mopperen, die tijd is echter geweest. Plastic bierglazen hebben zich prima ontwikkeld en doen niets meer onder voor een echt glas. In ons aanbod vind je het zogenaamde Proppy bierglas.

  Het glas van Pro-Pac

  Pro-Pac staat bekend als een topleverancier van de bierglazen van plastic. Niet voor niets is dit een van de meest verkochte bierglazen. Het is een perfect glas, waarin bier nog de bekende schuimkraag krijgt en houdt. Je hoort steeds minder mensen mopperen over het plastic glas. Men weet niet beter en het glas van Pro-Pac dat we in onze voorraad hebben is gewoon een goede bierbeker.

  Oog voor milieu

  Uiteraard is er gebruik gemaakt van plastic dat voor de volle honderd procent te recyclen is. Dat vinden wij logisch, omdat wij niet alleen in woord, maar ook in daad oog hebben voor milieu. Heb je een feestje en wil je dat uitbundig vieren, maar wil je dit toch koppelen aan duurzaamheid? Dat kan door de plastic bierglazen die we je kunnen bieden. Heb je een feestje? Wacht dan niet te lang met bestellen, ze zijn zeer gewild. En bestel je vandaag, dan is de kans groot dat je morgen al kunt beschikken over de glazen.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »