Sluiten

Categorieën

Filters

  Koffie Benodigdheden & Overige

  Koffie tray Je hebt ze vast wel eens zien lopen. Die mensen die proberen een stuk of drie, vier warme koffiebekers in hun handen te houden. Dat valt allesbehalve mee. Niet zelden sneuvelt er onderweg nogal wat koffie of raken de vingers van de drager verbrand. Dat kan anders; dat kan prima met koffie trays. En uiteraard hebben wij die in ons ruime Toon meer

  Merken

  Materiaal

  Kleur

  Duurzaam

  Prijs

  -
  4 Producten

  Koffie tray

  Je hebt ze vast wel eens zien lopen. Die mensen die proberen een stuk of drie, vier warme koffiebekers in hun handen te houden. Dat valt allesbehalve mee. Niet zelden sneuvelt er onderweg nogal wat koffie of raken de vingers van de drager verbrand. Dat kan anders; dat kan prima met koffie trays. En uiteraard hebben wij die in ons ruime assortiment opgenomen.

  Meer gemak met de koffie tray

  Gemak dient de mens. Daarom ook mag de koffie tray beslist niet in het aanbod ontbreken. Het gaat dan om eco draagtrays voor vier en twee bekers. Ze zijn allemaal gemaakt van gerecycled karton. De trays passen bij ons aanbod, tevens kan je bij ons ook terecht voor kartonnen koffiebekers, goedkope koffiebekers, koffiebekers to go, duurzame kartonnen koffiebekers en dubbelwandige koffiebekers.

  Voor twee of voor vier bekers met koffie

  De draagtrays voor koffie voor vier bekers worden per 75 stuks geleverd. Deze koffie tray wordt geleverd in de kleur bruin en het karton is zoals gesteld van gerecycled karton. Daarnaast kun je ook kiezen voor trays die geschikt zijn voor twee bekers met koffie. Hier koop je wat ruimer in met 200 stuks. Ook nu is de kleur bruin en opnieuw is gebruik gemaakt van gerecycled karton. De trays brengen het milieu dus amper schade toe, zoals veel meer producten van ons bijzonder milieuvriendelijk zijn.

  Veilig koffie vervoeren

  Schaf je een koffietray bij ons aan, dan koop je een duurzame draagtray. Je neemt er op veilige wijze vier of twee to-go koffiebekers in mee. De trays hebben een click and carry systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de bekers niet omvallen als je er mee aan de loop gaat. Handig dus, als je koffie voor een groep(je) mensen haalt. Handig ook om dit aan je klanten aan te bieden. En zoals je van ons gewend bent koop je de trays zeer voordelig als je voor ons kiest, de aangeboden trays zijn overigens van het merk Duni.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »